Política de pagament, enviament i devolució

L’edat mínima de compra en aquesta web és de 18 anys

FORMES DE PAGAMENT

– Targeta de crèdit

El lloc web Tot Moda (Maite i Anna) només accepta pagament amb targeta de crèdit Visa o MasterCard gestionat a través de Grupo Santander.

Anna Planella Franch amb NIF 43631631X i domicili social al c/Lluís Torras Nato, 8 d’Olot, telèfon 972272619 i correu electrònic info@totmodaolot.cat, és el responsable de les transaccions realitzades en aquest lloc web.

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació (SSL) generalment acceptada en la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això a fi d’evitar l’accés no autoritzat de dades. El lloc web assegura la seguretat de les dades que l’usuari hi introdueix. Per a aconseguir aquestes finalitats, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efecte de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

 

POLÍTICA D’ENVIAMENT

Les tarifes que s’apliquen en l’enviament de les comandes són les següents:

– Enviament a província de Girona: 6,50€

– Enviament a resta de península: 9€

En compres superiors a 50€, l’enviament serà gratuït i l’assumirà l’empresa.

 

RECEPCIÓ I CONFIRMACIÓ DE LA COMANDA

Un cop feta la compra procedirem a l’entrega de la mercaderia a domicili.

Rebrà un correu electrònic de TOT MODA Olot.

En el cas que l’enviament es faci a través d’una empresa de transport, i aquesta no pugui entregar el paquet, passats els 15 dies, serà retornat a la botiga TOT MODA OLOT i el client haurà de fer-se càrrec del cost de la devolució.

Un cop realitzada la comanda i el pagament sigui efectuat, s’enviarà un correu electrònic al client amb la tramitació de la compra i la factura adjunta. En cas de no rebre’l, li recomanem que es posi en contacte amb TOT MODA OLOT trucant al telèfon 972 272619 / 649158844 o bé enviant un correu electrònic a info@totmodaolot.com

L’enviament es tramitarà una vegada es rebi el pagament. A partir d’aquest moment, el temps d’entrega estimat variarà segons:

  • Producte en estoc: 1-3 dies (Península).
  • Producte fora de estoc: consultar a info@totmodaolot.com
  • Comandes a Baleares, Canarias i estranger, consultar temps d’entrega.

L’enviament del paquet es considera realitzat en el moment en que el transportista hagi entregat el producte al client. Aquest, ha de verificar el producte un cop rebut, i en cas d’haver-hi algun desperfecte per culpa del transport, notificar-ho en un plaç inferior a 24/48 hores després de la seva recepció.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Per realitzar una devolució d’un producte comprat a la nostra botiga online, vostè disposa de 14 dies naturals a partir de la recepció dels productes.

En cas de devolució, els articles han d’estar en perfectes condicions, amb el seu envasat corresponent, etiquetatge original i amb el justificant de compra corresponent.

Per a tramitar una devolució, el client ha d’enviar un correu electrònic a info@totmodaolotcat. Per tal de concretar els detalls de la recollida, Tot Moda o l’Empresa de Transport es posarà en contacte amb vostè via correu electrònic o telèfon.

Una cop verificat que els articles retornats estan en correcte estat, Tot Moda procedirà a fer la devolució de l’import a través del mateix sistema de pagament utilitzat durant la compra, en un termini de 14 dies a partir de la recepció de la sol·licitud d’anul·lació.

El dret de desistiment no es contempla en els següents casos:

Article en substitució: si l’article no està disponible, podrem oferir-li sense incrementar el preu, un producte de característiques similars. Està en el seu dret d’acceptar el nou producte o bé desistir de la seva compra.

Garanties: vostè té la garantia legal que en cas que els productes entregats siguin defectuosos o no compleixin les especificacions descrites en el contracte i sigui necessari arranjar-los, substituir-los, rebaixar o retornar l’import pagat, buscarem la millor solució per tal que pugui disposar del producte en bones condicions o pugui retornar-lo si així ho desitja.

 

TARIFES DE CANVI I DEVOLUCIÓ

Canvis gratuïts a la Comarca de la Garrotxa. Per la resta de comarques s’aplicarà la tarifa de l’empresa de transport segons la zona.
Devolucions a càrrec del client, s’aplicarà la tarifa de l’empresa de transport segons la zona.

 

CANCEL·LACIÓ DE COMANDA

Si vol cancel·lar una comanda que encara no ha rebut, s’ha de posar en contacte, com a màxim 6 hores després que aquesta hagi estat realitzada, amb TOT MODA (Maite i Anna) enviant un correu electrònic a info@totmodaolot.com